Tuesday, 14 June 2011

Damn it, it keeps high and high..=_=

Salam satu malaysia buat fellow bloggers tegar sekalian..blog takpe jangan smoking,tapi blog sampai lupe nak solat pon tabley gak..takmoh camtu keh,hehehe ^_^ erm today i am back as mr.bond coz uncle jiji ari nie die tak bape feeling nak berblogging ari nie tee hee hee~so ape yang aku nak share dengan korang ari nie..

Haaa korang sedar tak ape yang berlaku kat sekeliling korang..especialy bende2 yang korang beli,simply said that cube korang wat2 tebeliak bijik mate korang kat the price hoh hoh hoh~fuhhhh bagi aku sure totaly agak disturbing la sikit isk3 naek abesh lorh~

nie la bedak dettol aku kene beli tuh

Tadi my sis soh aku beli bedak dettol yang mentholnye..pergh memang sejuk giler beb kalau gune pas mandi,cass kat blakang badan, nyenyak sampai korang tensen nak kejut aku hehe~
Huh my sis bagi rm6 pastu memang aku da bajet da harge die rm5 lbey ja..tup2 bile aku nak bayar

eh kurang doploh sen..shimattaaaaa~(impossible!!!!!)



Aku balek dengan penuh kekonpiusan dihati,coz baru minggu lepas aku beli harge die rm 5.75 isk3 sampai rumah lak boleh lak my sis mintak baki,ape kejadahnye aku terus wachaaaa~cakap kat die tade baki..hohohoh aku cakap kat die dettol da naek lorh~ (my sis : iyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~) so bawak la duet lebih bile korang pergi mebeli2 especialy groceries ^^ au revoir~

4 comments:

Freaky said...

haha barang banyak naik harga skang

Srikandi Cinta said...

ok2 atas nasihat Mr. bOnd tu nanti nak gi kedai kitew bawak duit banyak2 ea..

Jijimon said...

nyiahahaha ^^
kne la utang doploh sen smlm
x byr lg isk3 huu~
yup2 btol tu cik s.c

Srikandi Cinta said...

hantaran

They Are Damn AweSome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...